“Zux-4” – Napredak na kvadrat

- in Promo
2009

ZUX-4 d.o.o ugledno je trgovačko preduzeće koje preko 20 godina djeluje na tržištu Bosne i Hercegovine. Preduzeće ZUX-4 d.o.o. osnovano je 1997. godine. Broji preko 50 zaposlenih, koji su spremni ispuniti očekivanja kupaca i pružiti im uslugu kojom će oni biti zadovoljni.

Također zapošljava i visokokvalificiranu radnu snagu koja će partnerima i distributerima pružiti zadovoljstvo saradnje putem lijepog odnosa i blagovoremenog ispunjavanja obaveza i dogovora.

Nedavno je ovo preduzeće u centru Kalesije otvorilo i novi prodajno izložbeni salon u kojem kupci mogu pronaći sve za uređenje i gradnju.

Preduzeće Zux-4 doo u svojim salonima između ostalog nudi i bogat asortiman laminata. O kakvim se laminatima radi rekao nam je Salih Kvazović menadžer nabavke u Zux-4 d.o.o.

“U pitanju je švicarski laminat prve klase. Laminat direktno uvozimo i nudimo u svojim maloprodajnim salonima Baucentru i Salonu keramike Kalesija Centar. Kompletan asortiman laminata koje nudimo u salonima imamo na lageru tako da se isporuka robe efikasno izvršava.

Svu kupljenu robu besplatno dostavljamo na adresu kupca po cijelog BiH. Moguća je i kupovina na rate putem NLB i Unicredit kartica. Posjedujemo preko 50 nijansi laminata raznih veličina, debljina i dezena po povoljnim cijenama. U toku je veliko sezonski sniženje na laminate u iznosu do 10%.

Dođite i uvjerite se u kvalitet robe i povoljne cijene” rekao je Kavazović te poželio iskrenu dobrodošlicu svim kupcima u Zux-4 bau-centre u centru Kalesije i na magistralnom putu prema Zvorniku.