VIDEO: Tuzlanski Bingo City Centar proslavio svoj prvi rođendan. Najsretniji kupac nagrađen novim automobilom.

- in Promo, Vijesti
2498

Uz bogat zabavni program, nagradnu igru te fenomenalna sniženja Bingo City Centar u Tuzli 11. novembra  proslavio je svoj prvi rođendan.

Ovaj savremeni tržni centar se prostire na 40.000 kvadratnih metara, a pored Bingo Plus hipermarketa ponudu upotpunjuju još i velika igraonica za djecu, nekoliko restorana sa bogatom gastronomskom ponudom, kuglana Brunswick sa šest staza, ali i Cinestar kino sa pet dvorana.

Prvi rođendan Bingo City Centra privukao je veliki broj posjetilaca koji imaju priliku uživati u cjelodnevnom bogatom programu. Od 18 sati goste je zabavljala glumica, vokalistica i historičarka umjetnosti Ina Hamzić te pjevači Armin Dedić i Mirza Selimović.

Rođendan je zvanično počeo s slavljem u 12 sati, kada su oni najmlađi mogli uživati u video kutku, ali i u slatkom kutku, kao i u maskembal kutku, gdje su oni s najboljim maskama  bili nagrađeni i prigodnim poklonima.

“Mi smo tačno prije godinu dana otvorili ovaj tržni centar. Veoma smo zadovljni jer je Bingo City Centar postao regionalni centar dobrog shoppinga i dobre zabave. Nama je najbitnije da kupci budu zadovoljni, kao i naši zakupci”, rekla je menadžerica Bingo City Centra Lidija Tomić.

Ona vjeruje da je ovaj centar od izuzetnog značaja za cijelu Bosnu i Hercegovinu, ali i regiju u cijelosti.

“Cijeli Tuzlanski kanton je oživio otvaranjem ovog centra, kao i region. To pokazuju i posjete kupaca koji nam dolaze izvan granica BiH”, naglasila je Tomić.

Bingo City Centar svojim kupcima nudi više od 50 brendova, tako da svi oni koji žele dobar shopping svakako trebaju posjetiti ovaj tržni centar.

Povodom rođendana sve trgovine u ovom tržnom centru su pripremile i odlične popuste koji  idu i do 50 posto te je ovo bila jedinstvena prilika da svi gosti pored dobre zabave sebi obezbijede kvalitetnu obuću, odjeću, igračke za djecu, kozmetiku, knjige, ali i proizvode za domaćinstva po vrlo povoljnim cijenama.

Također,  prvu godinu postojanja obilježila je i velika nagradna igra u okviru  koje je u  18 sati  izvučen sretni dobitnik automobila marke  KIA CEED. Pravo učešća u ovoj nagradnoj igri imali su svi kupci koji ostvare kupovinu u najmanjoj vrijednosti od 50 KM.  A ovu vrijednu nagradu dobio je Vedad Šehović, a u obraćanju publici sretni dobitnik nagradu će pokloniti svojoj kćerci.

I ekipa televizije TATABRADA posjetila je ovu godišnjicu gdje smo zabilježili veliku posjećenost i iz ankete utvrdili da je Bingo City Center  izuzetno posjećen zbog svih ponuda i pogodnosti koje im se pružaju.

Senada Buljubašić