MEGA KONCERT: Radio STUDIO D slavi prvih 20. godina uspješnog rada 29. marta u Mejdanu

- in Promo, Vijesti
3906

https://www.youtube.com/watch?v=eNajJOTY0OU&feature=youtu.be

Obilježavanjem 20. godina druženja sa slušaocima, radio Studio D organizuje veliku feštu za svoj rođendan. Najveće zvijezde iz regiona zabavljat će sve one koji 29. marta budu prisutni u tuzlanskom Mejdanu i zajedno sa radijom Studio D proslavljali 20-ti rođendan, a televizijom TataBrada prvi po redu.

Kao i prethodnih godina, tradicionalno će se dodijeliti nagrade i priznanja za najveće muzičke zvijezde regiona, odnosno one koji su se naročito istakli u protekloj godini i deceniji, ali će se uručiti priznanja za životno djelo, koncert godine i mnoge druge kategorije.

Publika je svojim glasanjem nominovala određene pjevače, tekstopisce i produkcijske kuće u raznim kategorijama, a već je počelo i glasanje za najbolje od najboljih. Ekipa radija Studio D i televizije TataBrada dali su ovaj zadatak publici. Svojim glasanjem putem društvenih mreža, web sajta, ali i kontakt telefonom izabrat će pobjednike svih kategorija.

Na publici je odluka koja velika imena će 29. marta u Mejdanu primiti nagradu i uveseljavati ih tu noć. U posljednjih nekoliko godina radio Studio D iz Srebrenika jedna je od najslušanijih radio stanica na području regije Tuzlanskog kantona i susjednih regija Brčko i Doboj.

U proteklih 20 godina, popularnost među slušateljstvom je ovaj radio pozicionirla među prvih 15 radio stanica u BiH. “Dvadeset godina! Neki kažu malo, neki kažu puno, a mi kažemo, tek smo počeli”…