Katarina Živković: Ovo je porok u kojem svi uživaju! (VIDEO)

Popularna pjevačica Katarina Živković prije nešto više od mjesec dana javnosti je otkrila svoj porok kojim je za kratko vrijeme zarazila cijeli region! U pitanju je novi album koji nosi naziv “Porok” po prelijepoj, srceparajućoj baladi koja se znatno razlikuje od ostalih pjesama.

“Pjesma Porok je drugačija i upravo zbog toga sam odlučila da to bude i naziv kompletnog albuma” – kaže Katarina.

Pjevačica nije štedjela te je za svaku pjesmu snimila spot a upriličila je i spektakularnu promociju koja se danima prepričavala.

Nakon napornog rada pjevačica se počastila odmorom na Mauricijusu, a dok ona odmara na ovom prelijepom ostrvu, “Porok” polako ali sigurno osvaja publiku ali i prve nagrade.

Naime, novi album Katarine Živković nagrađen je od strane slušalaca radija Studio D iz Srebrenika, a dodjela nagrada biće upriličena 29. marta u dvorani Mejdan u Tuzli.  Kao i prethodnih godina, tradicionalno će se dodijeliti nagrade i priznanja radija Studio D za NAJVEĆE MUZIČKE ZVIJEZDE REGIONA, odnosno one koji su se naročito istakli u protekloj godini i deceniji, ali će se uručiti i priznanja za životno djelo, koncert godine i mnoge druge kategorije.

Ova vijest zatekla je pjevačicu upravo na Mauricijusu te joj dodatno uljepšala dane odmora, a šta je Kaća poručila slušaocima radija Studio D pogledajte ovdje:

Podijeli sa ljubavlju