Emina Tufo se gušila u suzama

- in Stars
3595

Sve što je lijepo kratko traje…Daljina, kilometri sprečavaju mnoge da uživaju svakodnevno u svojoj ljubavi, pa tako i našu popularnu pjevačicu Eminu Tufo.
Naime, već neko vrijeme je u emotivnoj vezi s Adananom Poljakom, koji živi u Americi.

Podsjećanja radi, prije mjesec dana Poljak je došao u našu prijestolnicu kako bi iznenadio svoju djevojku za rođendan. Prešao je 11. 312 km samo kako bi joj poželio sretan rođendan. Emina radost i oduševljenje nije krila, a kako reče, sigurna je da ima najboljeg momka na svijetu…

No, s obzirom na to da je Adnan jedva uspio dobiti dozvolu na poslu da doputuje u Sarajevo, ograničen je bio i sa ostankom. Poslovi su se nagomilali pa je odlazak za Ameriku bio neodložan.
Prije samog odlaska svoju Eminu još jednom je obradovao. Na parkingu je na pjevačicinom autu ostavio veliku plišanu igračku i emotivnu poruku.

– Adnan je Eminu po ko zna koji put iznenadio. Njoj sitnice znače mnogo, a kada je pročitala pismo gušila se u suzama. Napisao joj je da ne bude tužna dok ga nema, da će se svakodnevno čuti telefonski i putem društvenih mreža, te da broji dane do njihovog novog susreta – kazao je izvor blizak pjevačici.

Iako tužna zbog Adnanovog odlaska, Emina je „zavrnula rukave“ i počela ponovo sa svirkama. U narednom periodu nastupat će širom naše zemlje, ali i regiona kako u klubovima, a tako i na privatnim zabavama.