Miroslav nije ispunio želju pokojnog oca!

- in Stars
1343

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica Miroslava Ilića, koja je nakon veze s njim prije 30 godina rodila sina Devina, nedavno je javno poručila pjevaču i njegovoj supruzi Gordani kako će prema njima biti nemilosrdna i da će ih uništiti svim sredstvima!

Zaboljelo ju je nakon što Ilić, kada je ona nedavno sa sinom doputovala iz Amerike u Beograd, nije htio da se vidi s Devinom. Ni njegove molbe da bar razgovaraju nisu davale efekat. Da zlo bude veće, Miroslav im je rekao da je vrijeme da prestanu da uznemiravaju njega i njegovu porodicu te da nikada neće pristati na DNK analizu kojom bi se utvrdilo je li on zaista mladićev otac ili ne.
Njegova nekadašnja ljubavnica smatra da iza svega što on govori i radi stoji njegova supruga Gordana kojoj on služi samo da bi donosio novac. Sve i da želi priznati Devina, ne smije od nje jer je u stanju da “okrene” i rodbinu protiv njega kada bi pristao na DNK.

Majka pjevačevog vanbračnog sina šokirala je nedavno izjavama o tome kako Ilić nikada nije poslušao svog, sada već pokojnog oca Žiku, koji ga je dugo vremena ubjeđivao da prizna Devina za sina. “Otišao” je u grob ali nikada nije ispunio njegovu želju.

Navodno je Miroslav, poslije očevog insistiranja da prizna sina, napustio kuću u kojoj su živjeli i nastavio da živi sam u Mrčajevcima.

Ilić je ranije napadao neke kolege smatrajući ih Mirjaninim saučesnicima u “borbi” da ga unište pričom o vanbračnom sinu. Prva na listi za njega nepoželjnih bila je Lepa Brena. Miroslav, znajući da su ona i njen suprug Boba odranije u kontaktu s njegovom bivšom ljubavnicom, smatra da su baš njih dvoje učinili sve da ona sa Devinom dođe u Beograd i pokrene postupak za dokazivanje očinstva.

S druge strane, Mirjana se nedavno na svom profilu zahvalila nekim javnim ličnostima iz Srbije koji joj pružaju podršku u tom postupku ne želeći otkrivati njihova imena kako s Ilićem ne bi imali problema.

Ne priznaje nalaz DNK koji je potvrdio očinstvo

DNK analiza je nedavno potvrdila da je Ilić otac 30-godišnjeg mladića. Mirjana je zadužila ljude da joj obezbjede čašu iz koje je pjevač pio, pa je analiza urađena na osnovu njegove pljuvačke. Mira je rezultate dobila još 5. januara, ali nije željela ništa da priča javno, jer se nadala da će Devin mirnim putem razriješiti sve sa pjevačem. Za taj nalaz Ilić ne želi da čuje pa će se slučaj okončati na sudu.