Ilda Šaulić: Beba stiže na jesen

- in Stars
2718

Atraktivnoj plavuši, pjevačici i kćerki proslavljenog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Ildi Šaulić na jesen će se ostvariti velika želja.

Naime, ona je prije nekoliko sedmica saznala da je u drugom stanju i da će do kraja godine na svijet donijeti svoju prvu prinovu. Ova vijest sve je iznenadila, a posebno jer se zna da je ona početkom prošle godine raskinula vezu dugu gotovo deset godina sa tri decenije starijim partnerom, s kojim je romansu dugo čuvala od očiju javnosti. Nakon ljubavnog kraha, pjevačica je bila emotivno distancirana. Međutim, ona je ubrzo poslije toga započela novo poglavlje u svom ljubavnom životu.

Upoznala je čovjeka koji je osvojio svojim šarmom i dobrotom, a oni će uskoro proslaviti i prvu godišnjicu veze. Najljepši poklon koji su mogli da dobiju bilo je saznanje da je pjevačica ostala u drugom stanju. U svom prepoznatljivom stilu, ona o tome još ne želi da govori u javnosti jer je trudnoća još u početnoj fazi i nije vrijeme da se o toj temi sada polemiše.
– O svom privatnom životu nisam nikada pričala,pa će tako bit i ovaj put – kazala je Ilda, i ovaj put odlučna da ne priča o detaljima. S obzirom na to da je mediji nisu mazili kada je u pitanju njen privatni život, ali i brak njenih roditelja, ona za sada želi da svoju sreću sačuva samo za sebe.

– Nikada nisam želio da se mješam u izbor svojih nasljednica jer mislim da svako treba sebi da nađe sreću. Ako su one zadovoljne i ja sam, a uvijek sam tu za njih ako im zatreba savet ili podrška – kazao je Šaban Šaulić.