Upitno Šabanovo žiriranje nakon skandala sa Bosancem

- in Stars
1194

Kralj narodne muzike ne može da pređe preko skandala sa aranžerom, pa je, tvrde izvori bliski pjevaču, direktoru „Grand produkcije“ rekao da bi bilo najbolje da mu nađe zamjenu.

– Šaulić je povrijeđen jer smatra da mu članovi žirija namjerno upadaju u riječ dok komentira kandidate. On misli da nimalo ne poštuju ni njega kao čovjeka, a ni njegovu dugogodišnju uspješnu karijeru. Saša ga je tokom razgovora nagovarao da ostane i da neće dozvoliti da se ponovi slična situacija, ali Šaban je uporno ponavljao da želi da ode. Popović ga je ubjeđivao da se predomisli jer je do kraja snimanja emisija u kojima žiri odlučuje o sudbini kandidata ostalo vrlo malo, pa postoji mogućnost da Šaban ipak ispoštuje dugogodišnjeg prijatelja – otkriva naš izvor.

Prema našim daljim saznanjima, Šaban je imao namjeru da napusti „Zvezde Granda“ još prije dva mjeseca, ali ga je i tada Popović ubijedio da ostane.

– Šaban je često prijateljima isticao da mu žiriranje predstavlja veliki napor i stres i teško su mu padale upadice kolega tokom njegovog komentiranja kandidata. Njemu je pogotovo teško jer se ni zdravstveno ne osjeća najbolje – rekao je izvor blizak pjevaču, kojem su ljekari poslije svađe s Bosancem na licu mjesta ukazali pomoć.

Podsjetimo, Bosanac je prekjučer, nakon kraće rasprave i psovki, fizički nasrnuo na Šabana na snimanju emisije, a tuču je spriječila Ana Bekuta. Sukob između njih nastao je nakon što se Šaulić iznervirao jer su ga ostali članovi prekidali dok je komentirao takmičare.

(Kurir)