SVADBA: Gosti Adreane Čekić će se kupati u bazenu

- in Stars
2208

Andreana Čekić izgovorit će sudbonosno “da” 4. maja svom vjereniku Ivanu Miladinoviću u jednom prestižnom beogradskom restoranu. Ona otkriva kako se osjeća pred najljepši dan u svom životu, ko će sve biti na listi zvanica i da li će ispoštovati neki od tradicionalnih običaja na svom venčanju.

Već smo sve spremili. Ostaje da izaberemo tortu i mladoženji odijelo. Odabrala sam vjenčanicu koju još niko nije vidio i tako će ostati sve do vjenčanja – kaže sa osmjehom Andreana na čijoj će svadbu doći pola estrade.

-Za sad imamo oko 500 zvanica ali sam sigurna da će se spisak proširiti (smijeh). Na svadbi će svirati orkestar Borka Radivojevića, a pored Olivere i Filipa koji pjevaju u orkestru, goste će zabavljati Dragi Domić i Srećko Krečar. Međutim, tu će biti i Darko Lazić jer mi je Ana Sević kuma, harmonikaš Aleksandar Sofornijević, Ljuba Aličić i još mnogo kolega tako da za muziku i dobru atmosferu uopšte ne brinem – kaže Andreana i dodaje kako će gosti vjerovatno u nekom trenutku završiti u bazenu oko tri ujutru.