Serija “Severina” dobija nastavak, sa novim ulogama!

- in Stars
2424

Ovaj put u glavnoj ulozi ove popularne”sapunice” našao se i popularni pjevač Keba. Keba iz vjerovatno dobrih namjera da odveze malog Aleksandra Popovića, sina njegove snahe Severine mogao bi se naći na sudu, jer je uslikan kako maloljetnog Aleksandra nebezbjedno vozi u automobilu.

Saznanja da je Kojić ozbiljno ugrozio bezbjednost djeteta, za “Alo” je potvrdio i otac malog Aleksandra Milan Popović.

-Ono što tu situaciju čini zabrinjavajućom je da je, po informaciji koju sam dobio, gospodin Kojić cijelo veče konzumirao alkoholna pića i navodno bio u pripitom stanju kada se ponudio da odveze Aleksandra na spavanje. Ono što čini situaciju dramatično zabrinjavajućom je to što je samoprozvana supermajka dozvolila da tako neodgovoran čovjek, u takvom stanju, naše dijete stavi u auto. Advokati i nadležne institucije se bave ovim predmetom – izjavio je Milan Popović.

Podsjetimo, Dragan Kojić saslušan je u policiji nakon što je objavljena fotografija na kojoj se vidi kako nebezbjedno vozi dječaka. Kojić se, kako saznajemo, pred inspektorima pravdao da uopće nije vozio dijete, nego ga je samo u svom dvorištu pustio u parkiran automobil, a da su novine zloupotrebile fotografiju prikazavši da on vozi dijete bez sigurnosnog pojasa.