Bata ne zna da je ostao bez noge!

- in Stars
1247

Velimir Bata Živojinović (82) ne zna da su mu amputirali dio lijeve noge.

Prema riječima naših dobro obavještenih izvora iz KBC Dedinje, Valterova porodica priprema se da mu saopšti da je operacija, koja je urađena u petak, bila neophodna zbog akutne gangrene, jer bi u suprotnom mogao da umre.

– Bata nije svjestan šta ga je snašlo. Zasad mu je zdravstveno stanje stabilno i polako se budi iz narkoze. Opasnost je nastala kad je dobio visoku temperaturu. Ljekari nisu smjeli da rizikuju i uz saglasnost porodice uradili su amputaciju dijela lijeve noge. Živojinović je jak, dobro je podio operaciju. Trenutno je u šok-sobi. Porodica i hirurzi tek će mu reći da mu je gangrena ugrozila život i da je amputacija bila neophodna – kaže naš izvor.

Velikan srpskog glumišta će već slijedećeg mjeseca dobiti protezu.

– Ako s njegovim zdravljem bude bilo sve u redu, moći će da hoda pomoću proteze – kaže naš izvor iz bolnice.

Batina supruga Lula svakodnevno posjećuje muža i konstantno je na telefonskoj vezi s ljekarima koji brinu o njemu. Ona vjeruje da će legendarni glumac ozdraviti i da će bar upola biti onaj stari. Ni jučerašnji dan nije prošao, a da ga Lula nije obišla.

– Bata je odlično! – rekla je na ulazu u institut, a potom je kćerki Jeleni, koja je u petak doputovala s Kube, u hodu poručila:
– I ovo će izdržati!

Jelena nam je raspoloženo rekla da se glumac bolje oskeća:

– Tata je dobro. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno. Svjestan je i bolje je.
Na pitanje da li je Bata svjestan da mu je amputiran dio noge, odgovorila je:

– Pa, ja mislim da se to ne govori drugi dan poslije operacije.

Batin sin Miljko vjeruje da će se njegov otac izvući.

– Bata je borac, najveći koga poznajem. Uz takve ljude se ide u rat i riješavaju se najveće nevolje. Siguran sam da će sve ovo da pobjedi – kaže Miljko.

Podijeli sa ljubavlju