Srebrenik i Gradačac dobili prodajna mjesta HT Eronet-a.

- in Promo
3069

U petak (03.06.2016.) su u Srebreniku i Gradačcu, a u cilju širenja pradjne i telekomunikacijske mreže, otvorena dva nova prodajna mjesta HT Eroneta u TC Belamionix, čime su stanovnici ovih mjesta dobili novu priliku kada je u pitanju mobilna telefonija ali i sve ostale usluge iz obasti telekomunikacija.

Prodajna mjesta je otvorio član uprave HT Eroneta g. Tomislav Ruk direktor Sektora za prodaju, koji je ovom prikilom istakao kako je cilj približiti se krajnjem korisniku i kako se ovim činom ovaj operater želi zahvaliti korisnima na lojalnosti ali i opravdati certifikat za najuspješniju mobilnu mrežu BiH.

HT Eronet najbolji mobilni operater

Ove godine je HT Eronet je na tržište izašao sa niz novih paketa kako za privatne tako i za poslovne korisnike. Na ovom novom prodajnom mjestu je moguće izvršiti prenos broja u HT Eronet mrežu s tim da broj ostaje isti. Kada je u pitanju stanje pokrivenosti mrežom, iz HT Eroneta ističu kako su i više nego zadovljni pokrivenošću čemu u prilog govori i međunarodna nagrada, koja je rezultat najnovijeg istraživanja QUDAL – QUality meDAL, koje je u januaru 2016. na nacionalno reprezentativnom uzorku za Bosnu i Hercegovinu (N=1.200) sprovela međunarodna organizacija ICERTIAS – International Certification Association, Zürich, prema kojem je HT Eronet najbolji mobilni operater.