Šaban molio Ildu da se vjenča prije poroda

- in Stars
1191

Ilda Šaulić će za četiri mjeseca postati majka. Ona čeka dijete sa Bojanom Vučkovićem koji inače živi i radi u Americi.
On ovih dana boravi u Beogradu gdje sa Ildom i njenom majkom traži idealu kuću u kojoj će njih dvoje živjeti. Time su i demantirane priče po kojima bi se Ilda uskoro mogla preselčiti u Ameriku i tamo nastaviti živjeti.
– To nije tačno. Ostajem u Beogradu, a tu će biti i Bojan – Ildin je komentar.

Njen otac, popualarni Šaban Šaulić, nije baš ravnodušan što Ilda i Bojan još ne žele da se vjenčaju. Kako saznajemo od jednog jako dobrog Šabanovog prijatelja koji je želio ostati anoniman, on je dugo ubjeđivao kćerku i njenog momka da što prije naprave svadbu ili da se bar vjenčaju, ali oni za sada ne žele čuti za to. Pjevaču je njegova mezimica rekla kako njima papir ne predstavlja ništa jer se i bez njega vole, poštuju…

S druge strane, budući roditelji još nisu odlučili koje će ime dati bebi, a Ilda je odlučila da se ipak porodi prirodnim putem. Njoj su ranije liječnici savjetovali, s obzirom na to da ima 37 godina, da bebu rodi na carski rez jer bi joj zbog godina i sama trudnoća mogla biti rizična, ali mlađahna Šabanova kćerka ne želi negativno razmišljati. Odbila je takve liječničke preporuke i ipak se odlučila da bebu na svijet donese “normalnim” porodom.

Podijeli sa ljubavlju