Bliži se otvaranje Bingo City Centra u Tuzli.

- in Promo
2383

Jedan od najvećih investitora u maloprodajne objekte u Bosni i Hercegovini, Bingo doo Tuzla, 11. novembra otvorit će u Tuzli svoj prvi shopping centar – BINGO City Center, koji će se prostirati na 40.000 kvadratnih metara i koji teži da bude omiljena lokacija okupljanja svih stanovnika Tuzlanskog kantona. Povodom svečanog otvorenja bit će upriličen cjelodnevni zabavni program za sve posjetioce, odlični popusti, ali i sjajna muzička iznenađenja.

Amel Ćurić postarat će se da otvorenje BINGO City Centra bude spektakularno, te će svojim obožavaocima, kao i svim posjetiocima centra, prirediti dan o kojem će se dugo pričati. Na mjestu gdje želje ožive posjetioce će čekati sjajan izbor poznatih regionalnih i internacionalnih brendova, među kojima su i Zara, Sport Vision, Koton, Terranova, Top Shop, Mona, Office Shoes, Deichmann, Tom Tailor, dm, kao i mnogi drugi. Osim navedenih trgovina, u sklopu centra bit će i kuglana Brunswick, velika igraonica za djecu, te nekoliko restorana sa bogatom gastronomskom ponudom. U sklopu centra bit će i Hipermarket Bingo Plus sa bogatim i drugačijim asortimanom koji će oduševiti sve kupce. Cinestar multipex sa 5 kino dvorana otvorenje će upriličiti u decembru. Na dan otvorenja trgovine će odličnom ponudom i popustima koji će ići i do 50%, omogućiti svima da, pored dobre zabave, obezbijede sebi komade odjeće, obuće i aksesoara, ali i igračke za djecu, kozmetiku, knjige, proizvode za domaćinstva, i sve to po vrlo povoljnim cijenama.

Bingo je jedna od vodećih bosanskohercegovačkih kompanija u oblasti maloprodaje, koja je za 23 godine postojanja izgradila mrežu koja broji više od stotinu sedamdeset poslovnih jedinica i koja je postala prepoznatljiva po odličnim cijenama. Investicija u shopping centar je novi poslovni poduhvat kojom kompanija nastoji da proširi svoj portfolio, ali i postavi nove standarde na retail tržištu Bosne i Hercegovine.