Velelepni Bingo City Centar u Tuzli, centar okupljanja.

- in Promo
2399

Nakon više od godinu dana, koliko je trajala izgradnja objekta, u petak (11.11.2016.) je svečano otvoren Bingo City Centar u Tuzli.

Ovaj događaj privukao je veliki broj posjetitelja koji su imali priliku uvjeriti se u sve ljepote koje krase savremeni objekat na tri etaže.

Prema riječima gradonačelnika Imamovića, spektakularna ljepota Bingo City Centra predstavlja veliki korak za historiju arhitekture Tuzle.

“Ovo je veliki korak i za razvoj lokalne i regionalne ekonomije, kao i veliki korak u poboljšanju kvaliteta života građana Tuzle i svih onih koji u ovaj grad dođu”, istakao je Imamović te dodao da kompanija Bingo sa svojih 26 fabrika, koliko djeluje pod njenim okriljem, dokazuje da trgovina daje smisao proizvodnji.

Bingo City Centar se prostire na 40.000 kvadratnih metara, a pored Bingo Plus hipermarketa ponudu upotpunjuju još i velika igraonica za djecu, nekoliko restorana sa bogatom gastronomskom ponudom, kuglana Brunswick sa šest staza, ali i Cinestar kino sa pet dvorana koje će biti svečano otvoreno u decembru ove godine.

Spektakularno otvaranje Bingo City Centra u Tuzli svojim nastupom upotpunio je i poznati bh. muzičar Amel Ćurić.

Nakon koncerta Amela Ćurića programom je planiran i nastup Harija Varešanovića, a između nastupa priređen je i veliki vatromet koji je spektakularno upotpunio cjelodnevnu zabavu priređenu povodom otvaranja Bingo City Centra u Tuzli.

U izgradnji ovog objekta koji predstavlja najveću Bingovu građevinu u BiH bilo je angažovano 2.500 ljudi, od projektanata, izvođača radova, kompanija za održavanje i upravljanje, do marketinga i PR-a.

Mnoštvo sadržaja koje nudi ovaj novoizgrađeni objekt jednostavno predstavlja magnet za sve one koji uživaju u shoppingu ili su tu zbog kuglanja, dobre hrane druženja, dječije igraonice i drugog sadržaja. Ljubitelji filma nestrpljivo čekaju mjesec decembar kada će sa radom početi CineStar multiplex kinasa pet dvorana.

Pogledajte reportažu portala tuzlanski.ba

Podijeli sa ljubavlju