SPEKTAKL u Mejdanu: Saša Matić Tuzlacima priredio noć za pamćenje

Nakon spektakularnih koncerata u Beogradu, Zagrebu i Užicu Saša Matić priredio je publici još jedan muzički spektakl, ovoga puta u prepunoj dvorani Mejdan u Tuzli.

Na prve taktove pjesme “Andjeo čuvar” kojom je Matić započeo trosatni spektakl, dvoranom se prolomio vrisak a raspoložena publika je pjesmu pjevala od riječi do riječi.

“Dobro veče Tuzlo! Hvala vam što ste svih ovih petnaest godina uz mene, što volite i poštujete ono što ja radim i što ste po ko zna koji put dokazali da nama ljubav nije zakasnila” – rekao je Matić i koncert nastavio pjesmom “Kad ljubav zakasni”

Redali su se hitovi poput “Nadji novu ljubav”, “Sve je na prodaju”, “Poklonite mi nju za rodjendan”, “Noći u Sibiru”, “Lagala je grade” i mnoge druge a fantastična atmosfera nije jenjavala do samoga kraja.

Temperaturu u dupke punom Mejdanu dodatno su podigli Sašini gosti, Rada Manojlović sa kojom je otpjevao duet “Mešaj mala”, Aco Pejović, Sašin dugogodišnji prijatelj, koji je sa publikom u Mejdanu otpjevao tri pjesme, pored ostalih i svoj novi hit “Nisam pao” i Jelena Karleuša koja je, uz duet “Ne smem da se zaljubim u tebe” publiku dodatno “razdrmala” pjesmom “Insomnia”

Koncertu u Tuzli, je po procjenama organizatora prisustvovalo preko 7.000 ljudi, čime je oboren dosadašnji rekord posjećenosti Mejdana, a Saša Matić je još jednom pokazao zbog čega je miljenik bosanskohercegovačke publike, koja ga je nekoliko puta vraćala na bis.

Matićevi bezvremenski hitovi ali i odlični gosti doprinijeli su da koncert ostavi neizbrisivi trag u sjećanjima Tuzlaka ali i ostalih koji su u Mejdan stigli iz svih krajeva Bosne i Hercegovine.

Nakon Tuzle, spektakl u tri čina nastaviće se 10. decemba u sarajevskoj dvorani Zetra a karte za ovaj koncert su u prodaji na svim prodajnim mjestima www.kupikartu.ba

Podijeli sa ljubavlju