Saša Matić napravio zbrku u Sarajevu: Neobična priča taksiste koju ćete svima prepričavati

Nakon spektakularnog koncerta koji je nedavno održao u Tuzli, Saša Matić se sa svojim timom uveliko priprema za još jedan koji će održati 10. decembra u sarajevskoj dvorani Zetra.

Tako je u sklopu priprema za pomenuti koncert pjevač dva dana boravio u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, što je izazvalo ogromnu pažnju Sarajlija, a sarajevskim taksistima dodatno povećalo promet.

Naime, jedan taksista se javio u emisiju u kojoj je Matić gostovao i zamolio autora da produži emisiju bar sat vremena.

“Niko neće van iz taksija samo govore produži dalje, kruži gradom dok traje emisija, a taksimetar radi… Ako je ikako moguće produžite emisiju, nikad bolje nisam radio” – rekao je taksista koji je poslije emisije pjevača sačekao ispred radija kako bi se fotografisao s njim.

s3s1

Inače, Matić je boravak u Sarajevu iskoristio i kako bi održao press konferenciju na kojoj je medijima otkrio još neke detalje spektakla koji slijedi 10. decembra u sarajevskoj Zetri.

“Volim doći u Sarajevo koje smatram svojim gradom jer ovdje imam dosta prijatelja. Sarajevo i ja se volimo već petnaest godina i zato sam odlučio da se na svoj način odužim Sarajlijama jednim istinskim muzičkim spektaklom kakav smo već priredili u Beogradu, Zagrebu i Tuzli” – rekao je Matić brojnim novinarima okupljenim u Admiral Electronic Casinu.

Iz Kamarad produkcije koja je i ovoga puta stala iza Matićevog koncerta, poručuju kako Sarajlije očekuje istinski audio-vizuelni spektakl, ali i interesantni gosti čija imena se još uvijek drže u tajnosti.

“Jelenu Karleušu i Ministarke smo već najavili a imena ostalih saznaćete 10. decembra u Zetri” – rečeno je na press konferenciji.

s2

Podijeli sa ljubavlju