VIDEO: Počela nagradna igra Tuzlanske pivare – Glavna nagrada Škoda Octavia

- in Promo
2361

Pivara Tuzla bila je organizator današnje press konferencije na kojoj se govorilo o početku građevinskih radova, incesticiji od 5 miliona KM kao i o nagradnoj igri.

Ova investicija značajna je iz više razloga, jer će biti stvoren bolji ambijent za rad, što će rezultirati i novim radnim mjestim. Pivara Tuzla uložit će novac u bolju i kvalitetniju proizvodnju, a od ove godine će imati i plinsku stanicu, jednu od najsavremenijih u Bosni i Hercegovini.

Nove investicije u Pivari Tuzla sa ciljem poboljšanja kvaliteta proizvodnje

“U odnosu na 2016.godinu, prodaja je povećana za 8%” rekao je direktor pivare Fahrudin Salihović na današnjoj press konferenciji, te je dodao kako planiraju da dosegnu još veće i bolje rezultate.

“Kad si sretan ti naruči tuzlansko!”

Kako bi se zahvalili svojim vjernim kupcima jer su prepoznali brend tuzlanske pivare, danas je počela nagradna igra “Kad si sretan ti naruči tuzlansko” koja će trajati od 20. marta do 31. augusta.

Mnogi poslovni partneri podržali su ovu nagradnu igru, a neke od nagrada su ljetovanje, tv uređaji, laptopi, suncobrani kao i mnoge druge nagrade.

Glavna nagrada je automobil Škoda Octavia, a izvlačenje će biti 31.augusta, a izvlačenje ostalih nagrada bit će svakog mjeseca.

Azra Mehmedović