Bekvalac otvoreno o svom stanju nakon konzumacije alkohola

- in Showbiz
1019

Pjevačicu Natašu Bekvalac proteklih godina pratili su skandali i brojne afere. Nakon posljednjeg razvoda i sukoba sa bivšim suprugom oko starateljstva nad kćerkom, Nataša je izjavila kako će ubuduće biti dosta opreznija kada je riječ o muškarcima. Pjevačica je dodala kako nakon burnih posljednjih godina snagu nalazi u svojoj porodici i prijateljima, a dodala je da nakon napornih i iscrpljujućih nastupa, često voli da se uz čašicu žestokog pića opusti u društvu prijatelja. No, kako nekada zna da pretjera u piću, Nataša kaže kako više ne koristi telefon u takvim situacijama, jer je u prošlosti baš pomoću telefona znala napraviti nepromišljene poteze.

“Prijatelji mi otimaju telefon kada popijem, tako da ne mogu da pozovem bivše. Naučili su me lekciju, pa ih sada više ne zovem, kako ne bih ostala bez telefona.” -izjavila je Nataša.

Nataša se nedavno prisjetila neprijatnog iskustva iz prošlosti kada je pretjerala u piću, nakon čega kaže da se opametila, i neka stvari više nikada neće ponovoti.

-Napila sam se od vodke i od tog trenutka mi se gadi. Sada kada je vidim, odmah mi se povraća- rekla je pjevačica, dodavši kako sada umije da se iskontroliše kada se nađe u sličnim situacijama.

Nakon tri braka koja ima iza sebe, Nataša ne gubi nadu da će u budućnosti konačno naići na pravog muškarca sa kojim će zaista biti sretna.