Njemica se udaje za avion, smatra ga jedinom i najvećom ljubavlju

- in Zanimljivosti
763
Michele živi u Njemačkoj, a zaljubila se u avoin 737-800 Boeing i želi se udati za njega.

“Posljednji put sam bila u vezi 2011. godine, ali to nije bila neka posebna ljubav. Schatz je moja jedina ljubav, a to je najljepša veza koju sam ikada imala”, rekla je Michele dodavši da se uvijek uzbudi kad ga vidi.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

“Na njemu su me prvo privukla krila, svaki avion je drugačiji”, kaže Michele. Međutim, ona nije stala na ovome. Kada je njena ljubavna priča objavljena na brojnim stranicama, ona je počela otkrivati detalje intimnog dijela svog života.

“Svaku večer spavam s dijelovima aviona. Vrlo smo intimni. Ja to zovem vezom na daljinu, jer mislim da s njim mogu biti samo kada letim u njemu”, kaže Njemica.

Michele je izjavila kako često dobija ružne poruke i komentare te da je ljudi često upućuju psihijatru. Ona ipak ne želi odustati od veze jer je, kako kaže, zadovoljna načinom na koji živi i voli svoj život.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Ona je u medijima bila i prije nekoliko godina kada je bila poznata kao osoba s najužim strukom na svijetu. Tada je neprestano nosila korzet, čak i kada je spavala, te se njen struk smanjio sa 64 centimetra na samo 40.