Šta to lažu žene, a šta muškarci prilikom upoznavanja preko interneta?!

- in Lifestyle
861

Upoznavanje preko Interneta postalo je sve popularnije, ali kada je riječ o ovom virtuelnom flertovanju, morate znati da se većina ljudi lažno predstavlja, bez obzira da li je riječ o muškarcima ili ženama. Podjednako lažu i jedni i drugi, ali za različite stvari!

Jedno istraživanje je otkrilo da čak 40 posto muškaraca prilikom ovakvog upoznavanja laže kako zarađuje mnogo više, dok 33 posto žena to isto radi. Žene uglavnom lažu o svojoj kilaži, dok muška populacija rijetko otkriva svoju stvarnu visinu.

Muškarci najčešće lažu za:

Posao – Ne znamo zbog čega se neko stidi onoga što radi. Osim ukoliko ne radite nešto protivzakonito, zašto biste se stidjeli pošteno zarađenog novca?

Visina –  Samo se sjetite Toma Kruza, on je bio niži od skoro svake svoje djevojke, pa ga i dalje smatraju neodoljivim.

Mišići –  Niste dane i dane provodili po teretanama, pa šta sad? Nije smak svijeta, mnoge devojke ne vole “stijene” i više uživaju kada se naslone na nešto mekše.

Bogatstvo – “Odlično zarađujem! Imam dva stana u širem centru.” – Nije da se pojedine djevojke ne “lože” na ovakve rečenice, ali zapitajte se: Hoće li one svoju ”sreću” izraženu u kvadratima i iznosima na čekovnim knjižicama tražiti na ovakvim mjestima? Ono što je za vas puno, nekim ženama je malo!

Fakultet – Da je ovakav vid upoznavanja postojao prije nekih 30 godina, onda bi fakultetska diploma stvarno bila na cijeni. Ali danas, ono što imate u glavi, mnogo je vrednije od parčeta papira koje stoji zarolano u kartonskoj kutiji.

Žene najčešće lažu o ovim stvarima:

Da su mršavije – Danas žena lako može prikriti svoje viškove, ali i da doda tamo gdje ima manje. Ali, ako vaša veza krene da se razvija, imajte na umu da ćete jednom morati da se skinete do gole kože. I šta onda?

Da su mlađe – Dame se ne pitaju za godine! Ko je izmislio ovu glupost? Zašto sakrivati i zašto se stidjeti svoje krštenice? Stariti lijepo i sa stilom uopšte nije teško. Jer onaj “duh” u vama zapravo određuje vaše prave godine.

Da su više – Izgleda da ovaj problem “muči” pripadnike oba spola. Jeste li čuli onu narodnu: “Otrov se drži u malim bočicama”- zato se uvijek vodite tom parolom i nećete omanuti.

Da imaju puno udvarača – Imati puno udvarača ne znači da će vam oni podići “cijenu” kod ostalih potencijalnih koji čekaju u “redu” na vašim “vratima”. Kad izađete sa muškarcem koga ste upoznali online, pustite ga da se on sam uvjeri u istinistost te vaše izjave.

Obline – Obline svakako da privlače muškarce, o tome nema diskusije. Ali, ako imate male grudi, znajte da i one mogu oboriti s nogu vašeg udvarača. Ipak, imajte na umu da godine lete, tako da i vaše obline zajedno sa vama stare.

Biti prirodan i svoj uvijek je najbolje rješenje. Ne podižite sebi “cijenu” lažima jer “kratke su njene noge”…

IZVOR: cdm.me