Skočio sa mosta i bori se za život: Pokušaj samoubistva ili krajnja ljudska glupost?

- in Crna hronika, Izdvojeno, Svijet, Video, Vijesti
1618

Video muškarca koji je prekjučer u Šibeniku skočio sa mosta visokog 40 metara šokirao je regiju.

Iako su prve informacije bile kako muškarac nije životno ugrožen, dr. Blaće iz šibenske bolnice rekao je kako su povrede okarakterisane kao teške i po život opasne.

– On je trenutno na intenzivnoj njezi, ako sve bude u redu i ne bude komplikacija, koje se kod ovakvih padova s velike visine ne mogu isključiti, moći ćemo ga prevesti na traumatologiju u Zagreb – rekao je za Šibenski.hr dr. Ivo Blaće, šef šibenske hirurgije.

Mladić je nakon skoka s visine od 40 metara slomio zdjelicu.

U toj potpuno suludoj i sumanutoj ideji skoka sa Šibenskog mosta nije uspio doskočiti na noge, kako mu je savjetovao onaj koji ga je snimao pa je na kraju muškarac tresnuo u vodu na prsa.

Kako je visina 40 metara, u slobodnom je padu dosegao brzinu od oko 100 kilometara na sat piše Šibenski.hr

Neki hrvatski mediji/portali navode da se radi od mladićima iz okolnog mjesta ali po naglasku snimatelja ovog videa kao i glavnog aktera moglo bi se zaključiti da se radi o turistima iz jedne od susjednih zemalja.

Mladić koji se sprema skočiti sa mosta, svojim izgledom, govorom,  pokretima i usporenim refleksima kao i nemogućnošću održavanja ravnoteže na nogama odaje sliku ili poprilično alkoholizirane osobe ili osobe koja je pod utjecajem medikamenata, ili se možda radi o bolesti ili poremećaju.

Pogledajte sami pa zaključite.