Džeko-komerc počastio zaposlenike izletom i team buildingom

- in Promo
1766

Stručnjaci kažu da team building razvija saradnju među zaposlenima i doprinosi povećanju efikanosti za čak 34%. Sve više privrednih društava prepoznaje ovaj način izgradnje timskog duha među svojim zaposlenicima i organizuju team building koji se dugo pamti i prepričava.

Takav jedan događaj je priredila i kompanija Džeko-komerc iz Srebrenika koja se duži niz godina bavi proizvodnjom stolarije.

Džeko-komerc d.o.o. postoji još od 1996. godine. Preduzeće se bavi proizvodnjom građevinske stolarije, konkretno sobnih vrata a prepoznatljivo je na bosanskohercegovačkom tržištu po sloganu „I dalje je drvo u stolariji prvo“.

Prethodna tri dana su ovaj slogan, ispisan na crvenim majicama, ulicama i plažom Neuma nosili vrijedni zaposlenici preduzeća Džeko-komerc zajedno sa direktorima Džemalom i Ahmetom Buljubašić.

Svjesni činjenice da je radna snaga jedan od tri najvažnija faktora u proizvodnji, preduzeće je organizovalo Team building kako bi na taj način nagradili zaposlenike za trud i rad, motivisali ih i stvorili snažan osjećaj pripadnosti ovoj zajednici.

„I dalje je drvo u stolariji prvo“ su čitali i šaputali i mještani i posjetioci grada Mostara, čijom su kaldrmom hodili nasmijani i puni lijepih sjećanja zaposlenici ovog preduzeća.

Ovo nije prvi put da preduzeće Džeko-komerc d.o.o. organizuje Team building za zaposlenike. Direktori Džemal i Ahmet izjavljuju da će ovo u budućnosti biti jedan od ciljeva i uvjereni da će organizovanje ovakvih događaja preći u tradiciju.