Oglasio se Mile Kitić nakon napada na nastupu (VIDEO)

- in Showbiz, Stars
1156

Mile Kitić je doživio veliku neprijatnost prošlog petka na nastupu u Bazelu, kada je na njega nasrnuo gost kafane u kojoj je nastupao popularni pjevač.

Nepoznati muškarac prišao je pjevaču, povukao ga, srušio sa bine i pao preko njega.  Pripadnici obezbjeđenja su odmah reagovali, kako bi spriječili još veći haos.

Snimak okršaja je preplavio portale i društvene mreže, a pjevač je poslije incidenta na svom Instagram profilu objasnio  šta se zapravo desilo.

“…Pjevao sam u petak u Bazelu, došao jedan gost i kaže:”Je l’ može ta i ta pjesma?”, ja mu kažem: “Sačekaj, buraz, ne mogu da prekidam sad što pjevam”. Ja njemu lijepo kažem – samo da završim ovo, ne mogu usred pjesme da prekidam i da pjevam drugu pjesmu. Nije mi davao nikakve znake da je agresivan. I on mene za rukav i povuče me dolje, bilo je tu par stepenika, ja se sapleo i pao. Odmah je skočilo obezbeđenje i sklonilo ga sa mene, istog trenutka su ga izveli. Nije bilo udaraca, ali izašla je ta ružna slika, na snimku to zaista izgleda tako…”, objasnio je Kitić za Svet.rs.

 

Podijeli sa ljubavlju