Oglasio se Mile Kitić nakon napada na nastupu (VIDEO)

- in Showbiz, Stars
1455

Mile Kitić je doživio veliku neprijatnost prošlog petka na nastupu u Bazelu, kada je na njega nasrnuo gost kafane u kojoj je nastupao popularni pjevač.

Nepoznati muškarac prišao je pjevaču, povukao ga, srušio sa bine i pao preko njega.  Pripadnici obezbjeđenja su odmah reagovali, kako bi spriječili još veći haos.

Snimak okršaja je preplavio portale i društvene mreže, a pjevač je poslije incidenta na svom Instagram profilu objasnio  šta se zapravo desilo.

“…Pjevao sam u petak u Bazelu, došao jedan gost i kaže:”Je l’ može ta i ta pjesma?”, ja mu kažem: “Sačekaj, buraz, ne mogu da prekidam sad što pjevam”. Ja njemu lijepo kažem – samo da završim ovo, ne mogu usred pjesme da prekidam i da pjevam drugu pjesmu. Nije mi davao nikakve znake da je agresivan. I on mene za rukav i povuče me dolje, bilo je tu par stepenika, ja se sapleo i pao. Odmah je skočilo obezbeđenje i sklonilo ga sa mene, istog trenutka su ga izveli. Nije bilo udaraca, ali izašla je ta ružna slika, na snimku to zaista izgleda tako…”, objasnio je Kitić za Svet.rs.