Muzikom protiv ružnih dana: Mirza Selimović novom pjesmom i mini koncertom fanovima uljepšao veče

- in BiH, Magazin, Stars
1105

Korona virus je skoro pa jedino o čemu slušamo i čitamo u medijima ovih dana, što itekako utiče na raspoloženje. Ljudi širom BiH zatvoreni su u svojim domovima, zaželjeli su se druženja, koncerata i svih onih lijepih trenutaka u kojima smo uživali prije pojave pandemije korona virusa. 

Zna to i naš Mirza Selimović pa je odlučio na svoj način da nam uljepša veče. On je juče u 19 sati objavio novu pjesmu i spot “Nevjerna” koja je trebala biti objavljena sa ostatkom nadolazećeg albuma, ali ju je Mirza zbog novonastale situacije odlučio objaviti i na taj način poslati poruku ljudima da uživaju u muzici i ne napuštaju svoje domove.

Sat vremena nakon premijere pjesme na YouTube-u Mirza je, po drugi put, na svojoj FaceBook stranici oranizovao live mini koncert tokom kojeg je ispunjavao muzičke želje svojim fanovima kojih je sinoć “na koncertu” bilo skoro 200 hiljada. 

Mirzin mini koncert u kućnoj atmosferi trajao je duže od sat vremena. Na kraju je pjevač pozvao sve da poštuju mjere nadležnih, da budu odgovorni, ostanu kod kuće i da čuvaju sebe i one koje vole. 

Oni koji su propustili pomenuti mini koncert, snimak mogu pogledati na Mirzinoj zvaničnoj FB stranici a preporuka onima koji bi da im MIrza ispuni muzičku želju je da budu na sljedećem live mini koncertu u kućnoj atmosferi koji je Mirza najavio za subotu 28. mart od 20 sati 

Mirzinu novu pjesmu “Nevjerna” poslušajte ovdje: