Hankina “Ljubav svih vremena”: nova pjesma spremna je za svoj put do vaših srca

- in Izdvojeno, Showbiz
653

Hanka Paldum je istaknuta umjetnica u Bosni i Hercegovini, koja baštini tradicionalnu narodnu muziku. Svojim radom doprinijela je očuvanju bh. muzike, a danas vam predstavlja novu pjesmu.

Kadrovi iz Isa-begove tekije i Hotela “Evropa” sjajno su predstavili riječi i emociju nove Hankine pjesme. Pjesma nosi naziv “Ljubav svih vremena”, sa ljubavnom tematikom, kojoj je pečat dao jedan od najboljih bh. autora, Al’Dino. On je autor teksta i muzike, a krvici za ovako dobar aranžman su Arel Češljar i Meho Radoović. Za našu Hanku ovo je bilo sjajno iskustvo gdje je opet uspjela pokazati zašto nosi nadimak bosanskohercegovačke dive.

U svoje lično ime i u ime kompletnog tima Hayat produkcije čestitam svima na odlično urađenom poslu, jer ovo se zove umjetnost. Izuzetno sam ponosan na kompletan tim Hayat podukcije, na naš muzički studio jer je uradio još jednu vrhunsku pjesmu. Ovoj pjesmi dali smo vizuelni identitet, a na realizaciji radila je također ekipa Hayat produkcije sa Anisom Mujanovicem na čelu. Mi smo tu da stvaramo umjetnost. U našem muzičkom studiju okupili smo najbolje autore i muzičare, te  sa takvima ljudima odličan rezultat ne može izostati. Ovog puta Al’Dino je, u saradnji sa našim Arelom i Mehom napravio pjesmu koja nema rok trajanja. Kada poslušate  znat ćete o čemu pričam. Čestitam i dragoj Hanki, a mi nastavljamo I bolje I jače. Muzika nema granice- rekao je direktor Hayat produkcije Ahmed Švrakić.

Imali smo sreće da radimo s vrlo velikim zvijezdama i profesinalcima u svom poslu i sva naša iskustva su izuzetno pozitivna. Svi su veliki radnici i profesionalci. Međutim, posebno zadovoljstvo je raditi s Hankom Paldum. Ona je u pravom smislu riječi profesionalac – ističe zamjenica direktora Amela Karačić.