Addiko Red Week: Uživajte u ljetu uz poklon do 1.000 KM i Mastercard kreditnu karticu, bez godišnje članarine

- in Biznis, Vijesti
1154

Ovo ljeto možete započeti poklonom Addiko Bank Sarajevo u vrijednosti do 1.000 KM. Osim toga i Addiko Mastercard kreditna kartica – bez godišnje članarine može biti vaša ukoliko iskoristite pogodnosti posebne Addiko Red Week ponude. U periodu od 14. do 18.6. svi bh. građani mogu aplicirati za Addiko Blic gotovinski kredit i ostvariti pogodnosti ove akcije, ukoliko im kredit bude odobren.

„Ljeto koje nam konačno stiže donosi i nove izdatke. Klijentima, ali i onima koji će to tek postati smo pripremili posebnu Addiko Red Week ponudu, u okviru koje ih nagrađujemo sa ovim vrlo atraktivnim poklonom, koji u zavisnosti od visine odobrenog kredita može biti do 1.000 KM, a koje će klijenti utrošiti prema vlastitom izboru“, istakla je Amra Babić, marketing specijalista u Addiko Bank Sarajevo i naglasila da je proces odobrenja kredita u Addiko Banci za svega 30 minuta i samo uz ličnu kartu.

Addiko Mastercard kreditna 3u1 kartica omogućava korisnicima izbor između tri različita načina plaćanja, i to: plaćanje na rate, u skladu sa željama klijenta, beskamatno plaćanje sa rokom otplate do 45 dana ili plaćanje dijela duga u iznosu od 5% mjesečno.Kao i u prethodnim Addiko Red Week posebnim ponudama, klijenti mogu aplicirati u bilo kojoj poslovnici Addiko Bank Sarajevo, putem Addiko Bank Sarajevo Facebook stranice ili kontaktiranjem Addiko kontakt centra.