UŽ “Diva” Srebrenik organizuje predavanje “Snaga žene” i promociju knjige “Lirik”

- in Kanton
818

Za danas u 17 sati u Plavoj sali Doma kulture u Srebreniku planirano je predavanje “Snaga žene” i promocija knjige “Lirik” Gost i predavač je prof. Alma Taletović a organizator predavanja i promocije je Udruženje žena Diva Srebrenik. 

Alma Taletović je profesorica, spisateljica, influenserica, motivacijska govornica, certificirani NLP Practitioner i life coach. Pored knjige “lirik” koju će večeras promovisati u Srebreniku, napisala je još tri knjige: „Smiraj duše“, „Sretni ljudi“ „Sretna žena“, koje su inovativne jer predstavljaju spoj nauke, vjere i popularne psihologije. Knjige obiluju mnoštvom tehnika samopomoći i afirmacijama te predstavljaju priručnike za bolji i kvalitetniji život. Svojim radom, Alma je pomogla hiljadama žena koje svoje životne priče dijele i na stranici „Smiraj duše – Alma Taletović“, koja trenutno ima skoro 60 hiljada pratitelja.  Ova profesorica bosanskoga jezika i književnosti, rodom je iz Tuzle, a živi i radi u Krajini. 

Knjiga “Lirik” sadrži mnoštvo snažnih poruka za svaku ženu, a promociji pomenute knjige možete prisustvovati večeras u Plavoj sali Doma kulture u Srebreniku od 17 sati.