BRZO I JEDNOSTAVNO: Addiko webKredit, podnesite online zahtjev za kredit, odobrenje za svega nekoliko minuta

- in BiH, Biznis
1444

Novi proizvod u ponudi Addiko Bank Sarajevo odnedavno je i Addiko webKredit, kreditni proizvod kojim je građanima omogućeno apliciranje za Addiko Blic gotovinski kredit online putem. Aplicirati za ovaj kredit mogu klijenti bilo koje banke u Bosni i Hercegovini, a proces preliminarnog odobrenja je prilično kratak i traje svega nekoliko minuta.

„Jednostavna i efikasna komunikacija je jedan od postulata naše poslovne strategije. U skladu s tim, uveli smo ovaj proizvod i omogućili klijentima da vrlo jednostavno i brzo apliciraju za kredit putem web stranice. Svi oni koji apliciraju do 31.8. mogu to učiniti uz 30% popusta na kamatnu stopu, što ovaj proizvod čini veoma atraktivnim“, istakla je  Belma Sekavić Bandić, članica Uprave Addiko Bank Sarajevo i naglasila da klijenti koji apliciraju na ovaj način poslovnicu Banke moraju posjetiti samo jedanput, radi potpisa ugovora u skladu sa zakonskom regulativom.

Maksimalan iznos kredita je 50.000 KM, rok otplate 10 godina, pri čemu klijenti sami biraju datum dospijeća rate (1, 10, 20, ili 25. dan u mjesecu). Više informacija o ovom proizvodu, te samo proces aplikacije su na linku Kreditni kalkulator (addiko-fbih.ba)