Saša i Milica imaju hit: Za manje od 24 sata preko milion pregleda!

- in Vijesti
426

Godinu i po dana, Saša Matić i Milica Pavlović čuvali su pjesmu „Oko moje“ i čekali su pravi trenutak da obraduju svoje obožavatelje. 

Vrijedno su radili na pjesmi i željeli napraviti nešto što će ostati da traje i godinama poslije, pjesmu u kojoj će svako moći da pronađe snagu onda kada je izgubi zbog nekog koga je volio.

„Nekako smo osećali da nije bilo pravo vreme da ova pesma počne da živi. Osetili smo da je to baš sad i sudeći po reakcijama nismo se prevarili.“ – kazao je Saša Matić. 

Pjesma je za manje od 24h dostigla nevjerovatnih milion pregleda i ušla u trending u zemljama poput Srbije, BiH, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Makedonije, Austrije, Njemačke, Švicarske, a broj pregleda brzo raste i dalje.

„Naježih se od glave do pete! Ovo je prava muzika! Kakva muzika, tekst, glasovi.. Ma, kapa dole. Bravo bre.“ 
„Hvala ti Bože da konačno čujem pjesmu normalnu, da je razumijem i ne slušam samo tri dana, da je pošaljem nekome, a da znam da će i on uživati u njoj. Svaka čast, odrađeno profesionalno.“
„Ovaj Saša ima najbolje duetske pjesme na čitavoj estradi, s kim god da je otpjevao bio je hit.“
Samo su neki od komentara ispod pjesme. Neobičan spoj na prvu dao je svoju emociju kroz pjesmu i sudeći po reakcijama, ispunio očekivanja publike.

„Neizmerno smo srećni što je naša publika pesmu doživela onako kao što smo i mi. Uvek smo se dobro razumeli.“ – rekao je Saša.

Na pitanje šta dalje možemo očekivati, kaže: „Dobre nastupe i pesme. Na novim pesmama se i dalje radi, a avgust je mesec u kome ću zaista posetiti brojna mesta jer su koncerti već zakazani. Na mojim stranicama možete videti kada smo gde. Uželeo sam se jako svih vas i to se na nastupima stvarno oseti. Hvala vam za dolazak i za ove reakcije.“ – dodaje Saša Matić.

Ukoliko pjesmu niste još uvijek poslušali, ostavljamo link:
https://www.youtube.com/watch?v=Gnv6kq3yJxc

Podijeli sa ljubavlju