Šerif Konjević dobio nasljednika, fanovi ubijeđeni: “Trebalo je da pobjedi u ZVIJEZDAMA GRANDA”

- in Vijesti
875

Kada se Adnan Nezirov prvi put pojavio u “Zvezdama Granda”, svima je bilo jasno da će ovaj talentovani momak iz Bihaća napraviti uspješnu karijeru. Nakon finala u kom je od strane publike zauzeo treće mjesto, mnogi su ostali razočarani jer nije odnio pobjedu.

Međutim, ona se desila nakon završetka takmičenja 2017. godine, kada je počeo samostalno da radi na svojoj karijeri i da objavljuje hit za hitom. 

Mada je od završetka takmičenja objavio svega tri pjesme, svaka od njih postala je slušana čak i van naših granica, posebno u Americi gdje važi za jednog od traženijih pjevača. 

Da ništa u svojoj karijeri ne želi da prepusti slučaju dokazuje i to što je za novi singl angažovao prave hitmejkere. Muziku i tekst za novu pjesmu koja nosi naziv “Da imam šta nemam” napisao je Bane Opačić, dok je aranžman uradio Saško Nikolić. 

Ova numera je za samo jedan dan oduševila njegovu publiku i ono što je iznenađujuće jeste da nema ni jedan negativan komentar. 

“Ovaj čovjek je trebalo da bude pobjednik Zvezda Granda jer je definitivno najjači vokal koji se pojavio u posljednje vreme”, “Mi imamo Šerifa, naša djeca će imati Adnana”,  “Jedan je Šerif, ali i on će imati nasljednika – Adnana”, “Kad Bane Opačić napiše, a Adnan otpjeva pucaju prozori”, “To je to, nema dalje”, samo su neke od reakcija na Adnanovu pjesmu i spot. 

Podsjetimo, Adnan se trenutno nalazi na američkoj turneji, gdje će i proslaviti Novu godinu.

Pjesmu možete poslušati i spot pogledati OVDJE