NATAŠA BEKVALAC JE OBJAVILA NAJINTIMNIJU PJESMU U KARIJERI:MRAČNE TAJNE POP ZVIJEZDE

- in Vijesti
364

Nakon velikog ljetnog hita koji je prošle godine izbacila u duetu sa Rastom, Nataša Bekvalac vraća se svojim korjenima. Pop zvijezda objavila je u nedjelju svoju dugonajavljivanju novu pjesmu koja nosi naziv “Tajne”, za koju ističe da je daleko najintimnija numera koju je otpjevala u karijeri dugoj 22 godine.

Vodeći se rečenicom iz filma Titanik da je srce svake žene neistraženi okean prepun tajni, Bekvalčeva nam u ovom video ostvarenju baš sa Ibice, gdje je po svom priznanju doživjela neke od najljepših momenata svog života, poručuje da su njene mračne isto koliko su i sjajne.

„Čim sam prvi put čula Tajne znala sam da je to moja pjesma i da će sigurno obilježiti jedan dio moje karijere, ali sam se neko vrijeme bojala da uđem u studio i otpjevam je pošto sam imala utisak da je previše velika za mene. Odlučila sam da je ipak snimim upravo takva, nedovoljno velika i moćna. Zato što je i moja duša takva. Ogromnu zahvalnost dugujem svima koji su mi pomogli da vam otkrijem svoje Tajne jer ništa ne bi bilo izvodljivo bez ljudi koji sa mnom nesebično dijele svoje talente,” kaže Nataša.

Za Natašin vizuelni identitet u Tajnama kao i do sada zadužena je njena sestra Kristina.

Pjesmu poslušajte OVDJE