Sutra i u srijedu bez struje dijelovi Tuzle, Srebrenika, Lukavca, Živinica i Kalesije

- in Vijesti
1344

Zbog planiranih radova na elektrodistributivnoj mreži sutra će doći do prekida u snabdijevanju električnom energijom na području Grada Srebrenika u naseljima: Huremi, Mustafići, Zubovo Brdo i dio naselja Donja Špionica u vremenu od 11:00 do 15:00 sati.

Do prekida će doći i na području Grada Tuzle u naseljima: Puljkov do, Ban brdo, Seljublje, Gornje Hrasno, Donje Hrasno, Čifluk i Paraći u vremenu od 08:30 do 15:30 sati.

Do prekida u snabdijevanju električnom energijom doći će i u srijedu, na području Grada Tuzle u naseljima: Trakilovići, Kovačevo Selo, Požarnica, Kovačica, Novakovići, Markovići, Drenov Do, Vujići, Ban Brdo, Horozovina, Savići, Jovanovići, Kukarići, Gajevi, Kolimer, Cviljevina i Čifluk u vremenu od 08:30 do 15:30. 

Zatim,  na području Grada Lukavac u naseljima: Babice, Orahovica i Jaruške te dio naselja Turija (Centar, Kišići, Ivkovina i Semići) u vremenu od 09:00 do 15:00 sati. 

Do prekida će doći i u Živinicama, u naseljima: Mukinovići, Bučik, Mladik, Nuhanovići, Šerići, Šerići dom, Pepići, Hođžići, Kadići, Priluk, Grablje, Klapići, Priluk Jezero i Poljići.

I u opštini Kalesija, u naseljima: Gornje Hrasno, Donje Hrasno, Seljublje i Paraći u vremenu od 08:30 do 15:30.