Objavljeni javni pozivi Turističke zajednice TK

- in Vijesti
691

Turistička zajednica Tuzlanskog kantona objavila je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za sufinansiranje projekata turističke infrastrukture, odnosno dodjelu bespovratnih sredstava u skladu sa programom podizanja kvalitete turističke ponude Tuzlanskog kantona za 2022. godinu, za podršku manifestacijama, festivalima i drugim događajima na području kantona. Također je objavljen i Javni poziv za podnošenje zahtjeva za sufinansiranje Infrastrukturnih projekata od značaja za razvoj turizma, kao što su rekreacijski sadržaji, izletišta, tematske staze, parkovi, kampovi, igrališta i dr.

Turističke zajednica Tuzlanskog kantona objavljuje sljedeće javne pozive:

Javni poziva za podnošenje zahtjeva za sufinansiranje projekata turističke infrastrukture odnosno dodjelu bespovratnih sredstava u skladu sa programom podizanja kvalitete turističke ponude Tuzlanskog kantona za 2022. godinu – Podrška projektima –  manifestacije, festivali i dr. događaji na području Tuzlanskog kantona.

Javni poziva za podnošenje zahtjeva za sufinansiranje projekata turističke infrastrukture odnosno dodjelu bespovratnih sredstava u skladu sa programom podizanja kvalitete turističke ponude Tuzlanskog kantona za 2022. godinu – Infrastrukturni projekti od značaja za razvoj turizma – Projekti javne i druge turističke infrastrukture ( rekreacijski sadržaji, izletišta, tematske staze, parkovi, kampovi, igrališta i dr. ).