Jasmina Slanjankić Hasić je hrabra i jaka žena koju ništa nije uspjelo slomiti

- in Zabava, Zanimljivosti
442

Kada se život počne rušiti i kada gubimo nadu, trebamo se sjetiti da nas najteži trenuci oblikuju, da svaka oluja prođe kroz život i zajedno sa uništenjem donosi i “čišćenje”, te otvara prostor za novo stvaranje. Trebamo se sjetiti da, koliko god promjena bolna bila, bol je samo privremena i mi ćemo je nadjačati.

Jasmina Slanjankić-Hasić prošla je kroz mnogo toga, od mobinga do gubitka posla, a baš onda kada je pomislila da je sve loše konačno iza nje, izgubila je svog bračnog partnera i najveću podršku, Jasmina Hasića.

Prolazeći kroz teške trenutke, bila je jaka, hrabra, borbena, i zahvaljujući svemu tome ona je danas prvenstveno ponosna vlasnica apoteke “Jasmina”, magistar farmacije, i majka dvije predivne djevojčice.

Mnogo truda, vremena i ljubavi uložila je u svoj rad. U Jasmininoj apoteci pacijenti uvijek mogu dobiti savjet, mišljenje, a ukoliko nisu u mogućnosti doći po svoje lijekove, apoteka “Jasmina” će pronaći rješenje i za to.

Kako nam je Jasmina rekla u emisiji “Ženske priče srijedom sa Eldom” bez obzira na jako težak životni period, živi svoj posao i prezadovoljna je brojem svojih pacijenata.

Emisiju u cjelosti možete pogledati na linku: