Potjera za ubicom iz Mladenovca još traje, obruč se steže, policija blokirala sve puteve

- in Crna hronika, Izdvojeno, Vijesti
1262

U pucnjavi koja se sinoć dogodila u Mladenovcu, u selu Dubona ubijeno je osmoro ljudi, među njima jedan policajac (20) i njegova sestra, a ima više ranjenih.

Prema prvim informacijama, mladić je bio sa društvom u školskom dvorištu kada se posvađao sa društvom. Došao je do kuće i uzeo automatsku pušku i krenuo u krvavi pir.

Navodno, on je sin vojnog lica.

On je nakon kravovog pira pobjegao sa lica mjesta i policije i dalje traga za njim. U toku je opsežna pretraga terena i za napadačem se traga helikopterima MUP-a i termovizijskim kamerama, a na terenu su izvedeni i policijski psi.

Na terenu su jake policijske snage, preko 600 pripadnika MUP- a učestvuje u potrazi za Blažićem.

Prema najnovijim informacijama, napadač je bježao kroz dva sela i tom prilikom upucao 18 ljudi.

Prema nezvaničnim informacijama iz bolnice u Smederevu, tamo je prevezeno 10 osoba, od kojih su četiri osobe podlegle zadobijenim ranama.

Tri osobe su operisane, dvije su u stabilnom stanju, dok je jedna još na operaciji. Najmlađi preminuo bio je 2008. godište.

Put na izlazu iz sela Malo Orašje prema Duboni je blokiran. Policija ne dozvoljavaju da se prođe i vraća ljude koji su krenuli tim putem.

Prema izvještajima sa lica mjesta, još nekoliko puteva je blokirano u okolini sela Dubona, Malo Orašje i Šepšin, gdje je napadač sinoć pucao na ljude ne birajući žrtve.

Na jednom Instagram profilu, koji je potpisan kao Uroš B. na storiju se pojavila njegova fotografija. Zasad nema potvrde o tome da li je on sa nepoznate lokacije napravio novi Instagram profil ili je riječ o zastrašujućoj igri nekoga ko ga podržava.

Na pomenutom Instagram storiju, uz sliku Uroša P., objavljena je jeziva poruka, uz muziku iz filma “Južni vetar”.

– Na keca prangijam – napisano je, uz znak pesnice, na ovoj fotografiji.