NAJBRŽE RASTUĆI MEDIJI – Tatabrada & Radio Studio D

- in Showbiz, Strogo pozitivno
485

Medijska scena u Bosni i Hercegovini je obimna i mnogo je stranog kapitala u vlasničkim strukturama. Tržište je nemilosrdno, te su brojni mediji ugašeni jer nisu uspjeli da se adekvatno pozicioniraju, te su većinom opstali mediji koji se isključivo finansiraju iz lokalnih ili kantonalnih budžeta, ili koji su u vlasništvu stranog kapitala.

Međutim, jedan mediji, ne samo da je opstao, već je po svim parametrima najbrže rastući mediji u Bosni i Hercegovini. Ne, taj medij nije iz Sarajeva, već je on iz jedne male lokalne zajednice – iz Srebrenika!

Ovaj medij se ne finansira iz lokalnih ili kantonalnih nivoa vlasti, on nema strani kapital u vlasničkoj strukturi, te on ima upotpunosti transparentno poslovanje.
Naravno, riječ je o Primat Plusu u okviru kojeg posluje Tatabrada TV i Radio Studio D. Ovo je medij koji ima najviše domaće produkcije u svom programu u odnosu na sve televizije u Bosni i Hercegovini. Ovo je medij koji je u protekloj godini imao više od 60 miliona pregleda na svom YouTube kanalu, što ga svrstava u jedan od najgledanijih kanala u BiH. Tatabrada TV je po svim parametrima u TOP 5 najgledanijih televizija u Bosni i Hercegovini što su prepoznale i velike kompanije, te su u ovoj godini počeli oglašavanja na Tatabrada TV i na Radio Studio D. Iza ove medijske priče stoji nekoliko entuzijasta, koji vode računa o svakom detalju kako bi medijski sadržali bili upotpunosti prilagođeni publici, te kako se ne bi narušio nijedan postulat novinarstva. Inicirali smo pomoć za nekoliko stotina osoba koje su bile egzistencijalno ugrožene, te smo stekli armiju publike koja nas redovno prati i koja nas kontinuirano podržava. U ovoj godini smo dobili podršku od tri međunarodna donatora, te smo potpisali ugovore za implementaciju tri značajna projekta za našu zajednicu. Zadovoljstvo nam je da su i međunarodni
donatori prepoznali naš rad, te da dobijamo česte upite da ostvarimo saradnju sa ambasadama i međunarodnim agencijama.

Ukoliko želite da i vaš proizvod, vaša kompanija ili vaš brand postane dio ove lijepe priče, budite slobodni da kontaktirate naš odjel za marketing na broj telefona +387 35 644 913 ili na e-mail marketing@studiod.ba